Arbetet med bloggen

Arbetet med hemsidan och bloggen går framåt och det är mycket att tänka på. Både hemsidan och bloggen ska förmedla vem jag är, vad jag vill förmedla till er, vara representativ och enkel men framför allt utgöra en god kanal mellan er som besöker min hemsida och mig. Allt detta utan att tappa känslan av andlighet som faktiskt hemsidan handlar om i grund och botten, vilket inte är det lättaste. 

Min förhoppning är att hemsidan ska vara klar och tydlig, inspirerande, intressant och rolig att besöka. Jag har länge funderat på om jag alls ska ha någon blogg då jag förstått och iaktagit hur många andra medium får kränkande och nedsättande kommentarer, vilket inte är meningen med detta forum. Av denna anledning har jag än så länge valt att inte låta läsare kommentera mina inlägg. 

Min förhoppning är att ni ska få en underhållande läsning där ni kan få tankeställare och tips eller bara en trevlig läsning. 

Varmt välkommna. 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-