Hur bokar jag en tid?

Bokning av tid
Bokning av en medial vägledning/tarotsittning går till på följande sätt:

1)Maila en förfrågan om bokning av tid. Skriv i ämnesraden"medial sittning"
(Ange gärna önskemål om dag och tid, så ska jag se om jag kan tillmötesgå din önskan.)

2)Jag återkommer med förslag på dag och vi bokar. Det pris som står på hemsidan vid bokningstillfället är det som gäller. 

3)Vid önskan om Skypekonsultation, glöm inte att ange ditt skypenamn så att jag svarar på rätt skypesamtal vid sittningen. Vid "vanlig sittning"behöver jag ha din adress så att jag kan ta mig hem till dig. 

4)Vid Skypekonsultation: 
Du får samtliga kontaktuppgifter dvs den skypeadress som du kan nå mig på/adda mig på och det överenskommna datumet och tid. .

5) Du kan för närvarande välja att betala genom pappersfaktura eller e-faktura. Denna kommer att vara adresserad med avsändare från min samarbetspartner Frilans Finans AB som sköter mina ekonomiska åtaganden.

Tips inför sittningen.

Vid Skypekonsultation behöver du ha Skype nedladdat på din dator samt en fungerande webbkamera. 
(Har du inte Skype, kan detta program laddas ner gratis till din dator.)
Det är viktigt att du är online vid bokad tid.Du skickar en förfrågan om att bli addad som Skypekontakt någon minut innan sittningen/ringer upp det skypekonto du fått av mig vid bokningen beroende på hur du vill göra. Det är även bra om du förbereder dig på följande sätt:

1)Försök lugna ned dig innan och håll ett öppet sinne.

2)Förbered gärna frågor för att spara tid. Detta så att du får ut maximalt av din sittning.

3) Se till att du får vara ostörd från omgivningen under sittningen.

4)Det är även bra om du är ensam i rummet så att det inte är något som stör i bakgrunden eller något som drar uppmärksamheten till sig. Många gånger kan känsliga uppgifter komma fram som kanske bra du bör veta och därför är det bra att vara ensam.