Saint of Lights bokningavillkor

Nedan följer Saint of Lights bokningsvillkor, vilka du godkänner då du beställer en medial vägledning/tarotsittning, husrensning eller en medial konsultation.

 Bokningsvillkor: 
 1) Du måste minst vara 18 år fyllda. 

2)Om du har en medicinsk historik som inneburit att du behöver psykiatrisk hjälp eller om du genomgår någon slags psykologiskt behandlingsprogram, så råder jag dig att konsultera din läkare eller psykolog innan du genomgår en sittning. Kontakta mig innan så att jag kan ta ställning till om det är lämpligt eller ej.

3) Om du skulle behöva om/avboka din tid  ser jag gärna att du gör detta så snart som möjligt, så att din tid kan gå till en annan klient som är i behov av vägledning. 


4)Priset är för närvarande 700 kr inkl moms för 60 min. Du har 15 dagars kredittid. 

5) Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar, dock gäller det pris som var vid bokningstillfäller enligt bokningsbekräftelsen.

6)Vid hembesök tillkommer milersättning om 18.50kr/mil.


För mer information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta mig på: contact@saint​-of-light.com

Behandling av personuppgifter
Pga av faktureringsskäl måste jag tyvärr ta dina adressuppgifter och maildaress. Dina personuppgifter kommer enbart att användas för fakturering för utförd tjänst och eventuellt vid kontakt och problem med denna. Informationen kommer att föras över till Frilans Finans AB, vilka sköter mina ekonomiska åtaganden. Även Frilans Finans  AB förbinder sig att inte använda lämnade personuppgifter på något annat sätt än för att fakturera, driva in eventuella uteblivna betalningar och bokföring av utförd  tjänst.

Faktura
Alla mina ekonomiska frågor och faktureringar sker i samrabete med Frilans Finans. För tillfället är faktura den betalningsmetod jag erbjuder. Observera att denna kommer att skickas ut från Finansbolaget Frilans Finans vilket innebär att det är detta företagsnamn som anges på fakturan. För närvarande gäller 15 dagars kredittid.

Kontaktuppgifter Frilans Finans Huvudkontor
Frilans Finans
Dag Hammarskjölds väg 13
752 37 UPPSALA
E-post: info@frilansfinans.se
Telefon: 018-1151005
Org. nr: 556802-1199