Om saint of Light-Det ofrivilliga mediumet.

Det ofrivilliga mediumet

Namnet saint of Light

Namnet Saint of Light står för en person som står upp för sin övertygelse och som ämnar att sprida ljus i sitt arbete. För mig handlar det mediala just om detta. Namnet är även en ständig påminnelse om att syftet med mitt arbete som medium  är att få människor att må bättre och att förmedla budskapen jag får till mig med kärlek, empati, respekt,värme och inte minst en stor portion ljus. Att få se ljuset tändas i ögonen på en person som behöver medial vägledning är ovärderligt, vilket även utgör drivkraften i mitt arbete. Som medium utgör man en sorts ljuslänk mellan andevärlden och denna världen. Det är just detta som namnet Saint of Light syftar på.

Det ofrivilliga mediumet

Vad menar jag då med detta? Du kan välja att bli en advokat, ekonom eller personalvetare, men du kan inte välja att bli ett medium. Andevärlden väljer dig. Under lång tid stretade jag emot då jag många gånger velat ha ett ”normalt” jobb som alla andra, men våra kära vänner på andra sidan vill något annat. Det är inte direkt så att du drömmer som barn om att bli ett medium och det var inte heller min dröm. Intresse fanns där ja, gåvan lika så men jag såg det aldrig som ens en potentiell yrkesinriktning. Ändå är jag där nu. Vägledd av mina kära på andra sidan. Att arbeta som medium, men även inom många andra yrkestitlar är snarare ett kall än ett aktivt val och så är det för mig och så är det nu. 

Min resa


Så hur började min resa inom det mediala? Det var ju som sagr inte direkt så att jag drömde om att bli medium då jag var barn. Däremot har jag alltid känt av min mediala gåva ända sedan jag var mycket liten. Som barn kunde jag rita och skriva saker som mina föräldrar senare har beskrivit som med nästan kuslig precision. Jag kunde även falla bort och bara lyssna innåt, vilket jag förstått senare var några av mina första glimtar av andevärlden.Då jag var 15 år köpte jag min första tarotlek. Jag kände mig dragen till tarotens underbara värld och möjligheten att få en glimt av framtiden. Den första leken var den mytomspunna "Le Tarot de Marseille". Då visste jag inte att det inte bara var en glimt man kunde få se, utan en en helt ny värld och ett ovärderligt redskap och vän. Detta faschinerade mig oerhört och allt sedan dess har de på ett eller annat sätt alltid utgjort en stor del av mitt liv. 

Jag fick ofta höra från de jag lade kort för och  hade tarotsittningar för att jag hade en nästan kuslig exakthet, vilket för mig var en oerhörd bekräftelse på att jag faktiskt fick budskapen från andra sidan. 2012 cerifierade jag mig som medium enligt internationella regler vilket även det utgjorde en bevisning av mina förmågor.

För mig är det viktigt att jag som ljusbärare och medium arbetar kvalitativt dvs att jag arbetar med bevisning på andevärldens exictens oavsett om det gäller budskap från andra sidan, en beskrivning av den anhörige eller om det gäller en tarotläggning. Min målsättning är även att alltid förmedla budskapen från andra sidan oavsett om det gäller en tarotsittning eller mediala budskap under en medial konsultation med kärlek, empati och värme och på ett enkelt och opretantiöst sätt.

Gåvan eller"förbannelsen"som den ibland även har utgjort har utvecklats genom åren dels genom min mognad men framför allt genom livets prövningar, vilka har gett mig ett djup i mitt arbetssätt som är ovärderligt. Andevärlden har även testat mig många gånger till gränsen för vad jag klarar av som människa. Detta har gett mig en enorm förståelse och empati som hade varit svårt att få på ett annat sätt. Det ger mig även förmågan att vägleda även då livet kan kännas tungt, vilket idag är en enorm gåva och tillgång. 

Första kurstillfället som jag gick hos ett medium vid namn Erika Andreasson var som ett uppvaknande. Det var som att andevärlden var trött på att jag inte riktigt ville ta till mig den och lyssna på dem alltid. Budskapet som kom till en av mina kurskamrater(som jag aldrig hade träffat innan)var så klockrent det bara kunde vara och jag fick känslan av att få en lätt örfil i bakhuvudet från andevärlden som sa" nu får du ge dig och sluta vara så feg". På den vägen är det. Efter kursen hos Erika gick jag en kurs hos ett annat medium vid namn Kicki Johansson och därefter så gick jag största delen av min utbildningen till att bli ett fullfjädrat medium hos de underbara medierna Christina och Johan Färm. 2012 certifierade jag mig som medium för Christina Färm med lyckat resultat. Även om jag är certifierad så är min målsättning att fortsätta att utveckla mig inom  de olika områden som finns inom det mediala för att få en ökad bredd och inspiration såväl som kunskap.

För mig innebär certifikatet ett sorts kvitto till dig som kund att jag håller en nivå som medium. Detta genom att jag vågat utsätta mig för prövningen som certifieringen innebär inför ett annat verksamt medium, som genom sin namnteckning står upp för att jag håller en kvalitet som du som sitter kan känna dig trygg med. 

 

 
Mediumet bakom Saint of Light